The Instagram TAG ❤

instat2.png

Mijn lieve Blog-vriendinnetje Fleur van Fleurture ♡ heeft mij getagd voor de Instagram TAG, en aangezien Instagram mijn favoriete Social Media app is en ik het dus ook dagelijks gebruik wil ik de tag met veel liefde overnemen.. Lees je mee?

Momenteel heb ik 4403 volgers en plaats al 118 weken foto’s op Instagram, mijn account heette toen nog @tionne2505.. Haha echt zo’n typische “Ik begin net met Instagram” gebruikersnaam 😛 Als snel veranderde dit in @beauty_splash zoals vele nog wel weten en sinds ik mijn Blog ByTionne. ben begonnen heet het nu dus @bytionne_

Nou.. nu heb je ook weer een hele geschiedenisles geleerd over mijn gebruikersnamen. Uhm.. laten we maar gewoon snel beginnen met de vragen!

instat1

 

1. Wat is je laatst geplaatste foto op Instagram?

Deze dus! Een nonchalante spiegel-selfie in de Berschka met mijn nieuwe trui.. hihi 💋

@trnailart

2. Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?

Eerlijk gezegd heb ik de allereerste al verwijderd een aantal maanden terug.. Maar dit is nu de eerste foto die er 118 weken geleden op mijn account verscheen! Om precies te zijn postte ik deze foto op 21 Augustus 2013.

• A Smile Is The Prettiest Thing You Can Wear 🌸

3. Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Moeilijk! Maar dan kies ik toch voor mijn laatst geposte selfie 😛

4. Van welke Instagram foto krijg jij ter plekke heimwee?

Zonder twijfel van deze twee foto’s! De linkse heb ik gemaakt in Salou, Spanje 2014. En de rechtse foto natuurlijk in Disneyland Paris in 2014 🙂 I WANT BAACCKK!!

Instagram media bytionne_ - Sushi Time 🍣❤

5. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gezet?

Mijn zelfgemaakte sushi! Oh My.. ik heb nu ook wel weer zin 😛

Instagram media bytionne_ - O-M-G look at those Louboutin heels!! 😍😍💞💞👠👠 ❤ ❤ - Tag your besties who should like this!! 👠💖

6. Welke foto kreeg de meeste likes?

Gek genoeg is dat een foto die niet eens van mij is! Maar dat is deze foto van een aantal prachtige Louboutins die 353 likes kreeg. De foto is van @jessaleks.

7. Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?

Van alle 755 foto’s die er op mijn account staan, staat er geen enkele op van mijn huisdier omdat ik er namelijk geen heb!

8. Welke foto bewerkings apps of Instagram filters gebruik je het meest?

Over het algemeen gebruik ik geen filters, maar met de instellingen van Instagram zelf maak ik de foto nog wat lichter met helderheid, contrast, lux, accenten en schaduwen. De witte rand om mijn foto’s een maak ik met de app Picsart. Heel mijn feed bestaat uit 22% met foto’s die een filter hebben.

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?

Ik gebruik over het algemeen weinig tot geen hashtags, maar ik denk dat het toch wel #blogger en #linkinbio zijn 🙂

10. Om welke foto heb je hard moeten lachen?

Ik weet het niet? Ik heb niet zoveel lachwekkende foto’s denk ik 😛 Misschien heb ik wel een beetje gelachen om de hele oude foto’s.. Dus dat ik mezelf een beetje heb uitgelachen om de oude en slechte foto’s.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van de TAG, en ik wil Fleur heel erg bedanken voor het taggen.. Bij deze tag ik RoseMaaike en Manon!

– Wat is jouw Instagram-naam?

With Love,

Tionne ❤

7 gedachtes over “The Instagram TAG ❤

Plaats een reactie