Primark Fashion Nails

Tja, ik ben zo’n meisje dat altijd perfect gelakte nagels met een goede natuurlijke lengte wil. Helaas kan dat niet altijd zo zijn, want nu zijn mijn natuurlijke nagels dus ook erg kort. Noooo!! Wacht daar weet ik iets op ; fake nails. Ja, deze zijn echt mooi.. ♡

fana1

Ik kocht drie pakjes met nepnagels bij de Primark. Primark heeft al een tijdje zijn assortiment met Fashion Nails uitgebreid op een positieve manier voor meiden die van stiletto nagels houden (zoals ik!). Ik zie die vorm van nagels erg vaak voorbij komen op Instagram en ik vind persoonlijk dat dat er vaak héél mooi uit kan zien. Bij de Primark hadden ze niet alleen deze kleuren, maar ook nog blauw, rood en nog veel meer kleuren.

Ik kocht grijs, nude en wit! Drie kleuren die zeker overal bijpassen en vooral bij kleding die momenteel in de mode is. Hier wat voorbeeldjes :

fana2

Ik wilde graag als eerst de grijze nagels proberen, grijs is namelijk ik kleur die ik eigenlijk nooit draag. In het doosje zitten 24 nepnagels een een klein tubetje lijm.

fana3

Er zitten dus 24 nagels in het doosje. Het is wel even tricky als je de goede vorm en grootte van je nagels moet vinden, daarom kun je ze ook nog bijvijlen met een vijl totdat ze op de perfecte maat zijn van je eigen nagels. Want te grote of te kleine nepnagels.. dat ziet er natuurlijk niet uit!

fana4

Omg. Kijk nou.. deze foto is echt erg 😦 Daar hebben we fakers voor!

fana5

Dit is dan mijn resultaat met de nepnagels. Echt ik vind het zo super mooi! 😍 Na ongeveer 4 à 5 dagen viel de eerste er wel af, maar dat heb ik gewoon kunnen fixen door met de lijm ‘m er gewoon weer op nieuw op te plakken. Volgens mij is dat helemaal niet erg als je op die manier steeds de nagels er weer opplakt.

Primark Fashion Nails  €1,50

. . .

Bedankt voor het lezen!

– Draag jij soms nepnagels?

With Love,

Tionne 💋

Advertenties

19 gedachtes over “Primark Fashion Nails

  1. Ik draag nooit nepnagels omdat mijn nagels van zichzelf mooi zijn. Echter, sinds ik een bijbaantje heb zijn ze superlelijk. Nu ga ik volgende week op vakantie dus wil wel mooie nagels dus ga binnenkort nepnagels halen voor het eerst haha😱

    Like

  2. Pingback: Favorieten van April |

  3. Ik heb dezelfde gehaald maar dan in het felroze! Ze bevielen me erg goed maar vond de puntjes wel erg lastig dus heb ze de volgende dag geknipt en zwart gelakt (eat ik dus normaal nooit doe). ❤️😋

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s