By Cajoe sieraden ❤

ByCajoe5

Ik ontving van de webshop by Cajoe echt 2 hele toffe sieraden. Alles staat in dit artikel vermeld! Lees je gezellig mee?

Ik mocht dus twee sieraden uitzoeken. Super leuk! Ik koos voor een “Little Treasure” kettinkje in het Licht Beige met een bijpassend armbandje erbij. Ik vind de Little Treasure sieraden heel mooi! Ze maken je saaie outfit toch nog mooi af. De sieraden zaten los van elkaar in plastic zakjes met allemaal leuke hartjes confetti erin ❤

ByCajoe9

Bij de sieraden zat ook een label waar iets op stond : “Lieve Tionne, Alvast bedankt voor de samenwerking. Veel draagplezier. By Cajoe ❤”.

ByCajoe1 Dit zijn de sieraden.De armband is voor mij op maat gemaakt. Goeie service! 🙂

ByCajoe4 De armband past perfect en deze is dus vast te maken bij het slotje. En als super cute detail zit er een Swarovski Element in het midden van het armbandje.

ByCajoe7 ByCajoe8 De ketting is precies hetzelfde! Dus ze matchen perfect en je kunt ze samen dragen of gewoon apart. Ik vind ze in ieder geval super mooi ❤

ByCajoe2 ByCajoe6 Dit was dan mijn Unboxing review! Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden 😉

Ik wil Sharon van ByCajoe heel erg bedanken voor de mooie sieraden. Ik wil jullie graag verwijzen naar de webshop van ByCajoe, wil je naar de webshop? Klik dan hier!

Ook hebben zij Social media zoals : Facebook en Instagram.

– Hebben jullie sieraden van de webshop By Cajoe?

Liefs,

Tionne ❤

3 gedachtes over “By Cajoe sieraden ❤

Plaats een reactie