Over Mij

Hoi Lezeres!                             decf1

Welkom op mijn blog By Tionne .Mijn naam is Tionne van Halder. Ik ben een 14-jarig meisje dat gek is van Bloggen over Beauty, Fashion en Lifestyle.

Ik ben begonnen met bloggen op 15 Juli 2015. En je kunt mij ook elke dag volgen via Social Media (InstagramFacebook en Twitter).

Momenteel zit ik in de 2de klas HAVO op het Dr.-Knippenbergcollege in Helmond, en ik probeer mijn Blog zo goed mogelijk af te wisselen met school. Je kunt hier (bijna) elke dag een nieuw artikel of een review verwachten!

Heel veel Leesplezier!         Liefs, Tionne ❤             nyemu21x

 

Advertenties

12 gedachtes over “Over Mij

  1. Wow wat is heb je een leuke blog ik kan er niet genoeg van krijgen om jou artikels te lezen.Super leuk zijn je unboxings en je artikelen mn complimenten !. Blijf vooral zo doorgaan 😘Essie

    Like

  2. Ik ben ook trots op mijn lieve,knappe dochter die hier iedere keer maar weer met plezier aan werkt. Jij neemt er je tijd voor ,wat ook nodig is. Mooie foto’s,verhalen. Ik ben trots op bovenstaande reacties ❤

    Like

  3. Zo ontzettend leuk om eindelijk eens een blog te ontdekken van een meisje van mijn leeftijd! Het merkt me op dat we ook echt nog precies de zelfde stijl hebben. Het lijkt me super leuk om je blog te volgen:)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s