!WINACTIE! TreasureZ Exclusieve Oorbellen

treasurezwin1

In samenwerking met Sharon van de webshop TreasureZ houden wij een winactie. Jij kan namelijk mooie, exclusieve, limited edition oorbellen winnen met een prachtig Swarovski steentje die je meteen dat vakantie/zomergevoel geven.. Alle regels staan vermeld in dit artikel! Doe jij mee? 😍

Ja! Je kan oorbellen winnen. De meeste meiden en vrouwen zijn gek op sieraden en dragen ze maar al te graag elke dag. Sommige hebben ook echt een passie voor sieraden zoals Sharon, daarom is zij ook pas haar eigen webshop begonnen.Ook heeft ze al voor veel tv-shows en magazines mogen werken en ontwerpen.. Je leest HIER meer over designer Sharon!
treasurezwin1Cameo Spring Exclusieve oorbellen t.w.v €34,95

De oorbellen zijn speciaal voor deze winactie ontworpen en gemaakt, dus als jij ze wint ben jij ook de enige die deze speciale oorbellen bezit! 😀 Het Limited Edition paar heet Cameo Spring (deze zijn niet verkrijgbaar in de webshop!).

De oorbellen zijn gemaakt van Designer Quality goudkleurig nikkelvrij en anti-allergisch metaal, hebben een mooie, geëmailleerde camee met een vrolijk kwastje en een mooie Swarovski steen in de kleur Pacific Opal. Dé kleur van deze zomer! De oorbellen hebben een lengte van 8 cm. Lekker opvallend dus maar dragen wel lekker licht.

Nou.. je zult vast wel denken : “Ik wil de spelregels weten en meedoen!” Daar komen de regels (het is super simpel en je hoeft er niet veel voor te doen) :

1. Volg ons allebei via Instagram –> @treasurezfromtheheart & @bytionne

2. Like ons op Facebook –> TreasureZ & ByTionne.

*OPTIONEEL (Voor meer kans!)*

3. Meld je aan voor de Treasurez newsletter!

Laat ook even een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet..

Je mag de foto ook altijd op Instagram even reposten of via delen via Facebook 😉

**De winactie loopt tot 27 april**

– – –

– Ga jij mee doen aan de winactie?

With Love 💋

9 gedachtes over “!WINACTIE! TreasureZ Exclusieve Oorbellen

  1. Pingback: Winactie Treasurez Laatste Kans!! |

Plaats een reactie